Podkasti

PODKAST o Goranu DRAGIĆU, Luki DONČIĆU in “aferi ČOP”

Tokrat smo spregovorili o problematiki financiranja v slovenskem športu in razlogih za naravnost šokantna nesorazmerja med individualnimi in ekipnimi športi. Zakaj po razpoložljivih podatkih skoraj 40-krat več vložimo v veslanje kot pa v košarko? Ali si moštveni športi ne zaslužijo več denarja kot individualni? Kdo res “prinaša slavo Sloveniji”? Kaj so naše razvojne prioritete na področju športa? Ali želimo v prihodnosti ustvariti še več “Čopov” ali pa želimo ustvariti še več “Dragićev”, “Dončićev”, “Oblakov” in “Kopitarjev”?.

Nato pa smo nadaljevali z “neslavnima” Goranom Dragićem in Luko Dončićem. Pod drobnogled smo vzeli letošnji sezoni največjih zvezdnikov slovenskega športa. V podkastu boste izvedeli vse o njuni igri, njunih moštvih, uspehih in težavah. Kaj pomeni Dragićev All-Star naziv? Ali lahko Dončić poseže po nazivu MVP v Evroligi in španskem prvenstvu? Kaj in kdo Dončića čaka na letošnjem naboru lige NBA?

Vse to in še več v najnovejši epizodi SportInfo podkasta. Podcast najdete tudi na soundcloudu: https://soundcloud.com/sportinfo

Leave a Response