Podkasti

Podcast: Afera Zahović

Nova epizoda “Velikega Športnega Podkasta”, pregleda najpomembnejših dogodkov v slovenskem športu, je tu! Tokratno epizodo smo posvetili najbolj perečim in zanimivim temam preteklih tednov.

Najprej smo spregovorili o zaključku skakalne sezone in menjavi na položaju glavega trenerja, nato pa smo podkast nadaljevali z debijem Tomaža Kavčiča na selektorskem stolčku slovenske nogometne reprezentance. Kaj je pokazala prva tekma? Ali je Kavčić primerna oseba za vodenje reprezentance? Ali precenjujemo naše igralce? Kaj je večji problem? Sistem ali igralci?

Nato smo se posvetili novi aferi Zlatka Zahovića, ki je zopet razburkal slovensko javnost. Je problem Zlatko Zahović ali pa se problem skriva drugje? Tudi tukaj smo skušali afero podrobno analizirati iz vseh možnih vidikov, navijaških in strokovnih. Zazrli smo se tudi proti ključnemu vseslovenskemu derbiju med Olimpijo in Mariborom, ki se bo odvil ta vikend.

Za konec in dobro mero pa seveda na cedilu nismo pustili ljubitelje košarke. Najprej smo nekaj besed spregovoril o vseh težavah na relaciji med Evroligo in FIBO, ki vplivajo tudi na slovensko reprezentanco in klube. Kako veliko škodo je slovenski klubski košarki naredilo vodstvo Olimpije s tem, ko so izgubili evroligaško licenco? Reprezentanca in kvalifikacije za svetovno prvensto. Zakaj mnogi trenerji trdijo, da so kvalifikacije neregularne? Ali bomo v nadaljevanju kvalifikacij izgubili še Prepeliča, Blažiča in Vidmarja? S kom bomo igrali?

Vse to in še več v novi epizodi Velikega Športnega Podkasta. Prijazno vabljeni k poslušanju in komentiranju.

Leave a Response