Podkasti

(NE)NAGRAJENI ZLATI KOŠARKARJI ter Luka DONČIĆ in Goran DRAGIĆ v KONČNICI!

SPORED: od začetka do 11:20 napovednik podkasta s Sašom Zagorcem in problematika nagrajevanja najbolj uspešnih slovenskih moštev. Zakaj so moštveni športi v podrejenem položaju napram individualnim? Ali želimo v prihodnosti še ustvarjati vrhunske ekipne športnike ali pa se bomo posvečali le individualnim športom?

od 11:20 do 31:40 Philadelphija proti Miamiju! Hitra igra v tranziciji proti počasni igri na postavljeno obrambo. Kaj je narobe s Hassanom Whitsidom? Ali se Miami sploh lahko upre pace&space igri Sixersov? Kako zaustaviti njihove ostrostrelce? Simmons in Embiid – nezaustavljiva kombinacija? Zakaj bi bili Sixersi idelano moštvo za Gorana Dragića ali Luko Dončića?

od 31:40 do 41:25 Luka Dončić na draftu! Hype proti pretiranim kritikam! Kakšno je idealno moštvo in idealna situacija za Dončića? Kaj bo potreboval, da bo lahko postal zvezdnik tudi v NBA ligi? Dobre in slabe destinacije zanj! Kako se Dončić primerja z Benom Simmonsom?

od 41:25 do konca: Real Madrid proti Panathinaikosu! MVP dvoboj – Dončić proti Calathesu! Kakšne so možnosti Reala in kaj bodo morali storiti, da bodo na koncu slavili uvrstitev na turnir končne četverice v Beogradu?

Opomba: Podkast je bil posnet po 2. tekmi med Miamijem in Philadelphijo ter tik pred začetkom četrtfinalne serije med Realom in Panathinaikosom.

Leave a Response