Podkasti

Ali Gorana Dragića po sanjskem poletju čaka še sanjska sezona?

Po enomesečnem premoru se vračamo z novo sezono SportInfo podkasta, ki smo ga tokrat razdelili na 2 dela. V današnjem smo podrobno analizirali začetek sezone Gorana Dragića in njegovega Miamija. V drugem delu, ki bo objavljen jutri ob istem času, pa smo pod drobnogled vzeli začetek sezone Luke Dončića in preostalih zlatih reprezentantov, ki blestijo v svojih klubskih sredinah.

Goran Dragić na začetku nove sezone nedvomno potrjuje MVP formo iz EuroBasketa. Le 10 igralcev lige NBA dosega vsaj toliko točk, skokov in podaj kot kapetan Miamija ter slovenske reprezentance. Poleg “Dragona” v to statistično skupino sodijo še LeBron James, Steph Curry, James Harden, Russell Westbrook, Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo, DeMarcus Cousins, Damian Lillard in D’Angelo Russell. Toda naše ocene predstav zlatega kapetana niso tako blesteče, kot bi jih morda na prvi pogled zahtevala njegova odlična statistika. Zakaj? Več na spodnji povezavi.

V podkastu smo se namreč poglobili v številke in igro najboljšega organizatorja stare celine in njegovega moštva. Kaj bo moral Dragić še storiti, da bo lahko resno kandidiral za mesto v eni od idealnih peterk NBA lige, ali pa zgodovinski prvi nastop slovenskega igralca na All-Star tekmovanju? Vse o dobrih in slabih plateh Miamijeve igre ter zakaj bi lahko Goran Dragić na srečanje dosegal 25 točk in 8 podaj, boste seveda izvedeli v prvi epizodi druge sezone SportInfo podkasta. Naročite se tudi na naš YouTube kanal, kjer boste takoj obveščeni o novih epizodah.

Leave a Response