Podkasti

Ali Goran Dragić v Miamiju pogreša reprezentanco?

Tudi tokrat smo podkast razdelili na dva dela. V tem delu smo skušali odgovoriti na vaša vprašanja o razlogih za drastična nihanja v igri Gorana Dragića in njegovega Miamija na začetku letošnje sezone. V zadnjih 2 tednih je namreč Dragić odigral nekaj izjemnih tekem, zaradi katerih si je prislužil naziv igralca tedna, temu pa so sledile 3 tekme na katerih ni dosegel dvoštevilčnega točkovnega izkupička, kar se mu ni pripetilo že skoraj 2 leti.

Kje se torej skivajo razlogi za težave moštva Miami Heat na začetku letošnje sezone. V sistemu ali igralcih? Ali je razlog za težave moštva v napadu tudi center Hassan Whiteside? Ali potrebujejo menjave in kdo so potencialni kandidati? Ali je morda lahko zamenjan tudi Goran Dragić? Ali bi to morda bilo lahko zanj celo bolje? O vsem tem in še mnogočem drugem smo spregovorili v tem delu novega podkasta. Drugi del in analiza uvodne četrtine sezone pa bo objavljen jutri ob istem času na našem YouTube kanalu, iTunesih in SoundCloudu. Na vseh platformah nas lahko najdete če ičete besedo “sportinfo”.

Uvod v podkast traja 5 minut, nato pa se začne pogovor o Miamiju in Dragiću. Če vam je vsebina všeč se naročite na naš YouTube kanal, všečkajte posnetek in ocenite naš Facebook. Prijazno vabljeni k poslušanju.

Leave a Response