KošarkaPodkasti

PODKAST: Luka DONČIĆ igra sezono za ZGODOVINO!

Različne usode Luke DONČIĆA, Gorana DRAGIĆA in Igorja KOKOŠKOVA v ligi NBA V NBA ligi se počasi približujemo že polovici sezone. Zakaj LeBron James pravi, da bi rad igral z Dončićem? Zakaj Steph Curry in Draymond Green trdita, da bo Dončić za njih še velik problem? Kako je Dončić že po dobrih 2 mesecih spreobrnil famoznega športnega novinarja in zagrizenega sovražnika evropske košarke Stephena A. Smitha, ki sedaj trdi, da je 19-letnik iz Ljubljane “nekaj posebnega”? V prvem delu smo spregovorili o zadnjih tednih Dončića, njegovih predstavah v dresu Dallasa ter podrobno analizirali razloge za njihove poraze v zadnjem času.

Med temi razlogi vsekakor ni njihovega izjemnega novinca, ki v tem obdobju dosega več kot 23 točk, 6 skokov in 7 podaj na tekmo, ob učinkovitem metu in majhnemu številu izgubljenih žog. Se morda razlog za poraze skriva v povratku legendarnega Dirka Nowitzkega? Spregovorili smo tudi o bitki za naziv novinca leta ter fenomenalnemu naboru 2018, ki je v ligo pripeljal nekaj igralcev s potencialom, da se prebijejo med najboljših 10 ali pa celo 5 igralcev lige. Ali spremljamo enega izmed najboljših naborov vseh časov in zakaj lahko Deandre Ayton v boju za najboljšega novinca ujame Dončića, boste izvedeli spodaj.

Na koncu pa smo spregovorili še o težavah Gorana Dragića, ki je po poškodbi moral opraviti operacijo kolena in o peripetijah Igorja Kokoškova na najbolj vročem stolčku lige v puščavskem Phoenixu, kjer ni vroč samo zrak, temveč tudi vse dogajanje okoli njihovega moštva. Prijazno vabljeni k poslušanju.

 

Podcast najdete tudi na:
https://player.fm/series/sportinfo-podcast
https://itunes.apple.com/si/podcast/sportinfo-podcast/id1275454286?mt=2

Leave a Response