KošarkaNogometPodkasti

Podkast: Košarka, nogomet! Zaključek prvenstev in reprezentance! Svetovno prvenstvo v Rusiji!

Veliki Športni Podkast!

SPORED: 6:20 – Zaključek košarkarskega prvenstva – Vtisi finala med Krko in Olimpijo – Ekspresna vrnitev Krke v 1. ABA ligo – Ali na Obali nastaja nov močen klub? – Ali se lahko Olimpija še kdaj vrne v Evroligo?

14:30 – Slovenska košarkarska reprezentanca – Kaj čaka reprezentanco na zadnjih 2 tekmah prvega kroga kvalifikacij? – Ali bo za reprezentanco lahko zaigral tudi Luka Dončić?

26:30 – Zaključek nogometnega prvenstva – Spremembe na obzorju v Ljubljani in Mariboru – Kdo je po končani sezoni v boljšem položaju? Maribor ali Olimpija? – Ali so kritike Mandarića in Zahovića upravičene?

43:15 – Slovenska nogometna reprezentanca – Na obzorju je menjava generacij… Cesar, Birsa… kmalu tudi Iličić? – Zakaj sedanja generacija ni upravičila pričakovanj? – Ali precenjujemo našo reprezentanco? – Kaj nas čaka v novonastali Ligi narodov? Cilji in pričakovanja.

54:00 – Svetovno prvenstvo v Rusiji – Najbolj zanimive skupine in najbolj zanimive tekme – Favoriti… napovedi… kdo lahko preseneti? – Messi in Ronaldo! Kdo bolj potrebuje uspešen nastop? – Messi proti Maradoni! Kdo je boljši? – Neymar in Brazilija med glavnimi favoriti? Kaj pa Nemci? Belgijci tihi favoriti? Kaj pa islandska pravljica?

V novem podkastu smo najprej potegnili črto pod zelo zanimivima sezonama v najboljši slovenski košarkarski, nato pa še nogometmi ligi. V košarki smo bili priča razburljivi finalni seriji med Krko in Olimpijo, v nogometu pa napetemu zaključku prvenstva, ki so ga odločale zadnje minute sezone. Že pred tem je navdušil izjemen derbi med Mariborom in Olimpijo. Nekaj časa smo nato posvetili tudi obema reprezentancama. Košarkarsko čakata ključni tekmi proti Španiji in Črni gori, nogometna pa je že končala s prijateljskimi tekmami in bo jeseni nastopila v novonastali Ligi narodov. Za konec pa se seveda nismo mogli ogniti Svetovnemu prvenstvu v Rusiji. Od outsiderjev, do favoritov, od Messija, do Ronalda, pa še vse vmes. Vse to in še več boste slišali v najnovejšem podkastu. Prijazno vabljeni k poslušanju.

Podcast lahko poslušate tudi na SOUNDCLOUDU: https://soundcloud.com/sportinfo/kosarka-in-nogomet-zakljucek-obeh-prvenstev-in-obe-reprezentanci-svetovno-prvenstvo-v-rusiji

Leave a Response