KošarkaPodkasti

PODKAST: DRAGIĆ in DONČIĆ naslednjo sezono skupaj v DALLASU?

Slovenski je bil MIAMI, bo slovenski tudi DALLAS?

VSEBINA:

Luka Dončić sinoči ni igral na gostovanju v Oklahomi, saj še vedno čuti posledice udarca, ki ga je prejel že na začetku zgodovinske prve tekme med njim in Goranom Dragićem, ki si jo je v Miamiju ogledalo več kot 2000 Slovencev. Trener Dallasa Carlisle je danes povedal, da je bil udarec tako močan, da Luki verjetno ne bi smeli dovoliti, da bi tisto tekmo odigral do konca, toda želja po nastopu pred slovenskimi navijači je bila prevelika, sedaj pa bo kot kaže moral Luka zaradi tega izpustiti nekaj tekem. To pa seveda najbolj nazorno priča koliko mu je pomenil ta nastop.

Tudi njegov reprezentančni kolega in “cimer” Goran Dragić je po zgodovinskem srečanju v pogovorih z ameriškimi novinarji priznal, da ga je izjemen obisk ganil, lokalni mediji v Miamiju in tudi nacionalni ameriški mediji pa so bili soglasni, da česa takšnega NBA liga v svoji bogati in dolgi zgodovini še ni videla. Posnetke razigranih slovenskih navijačev, ki so čudovito predstavljali našo državo, si je na različnih družbenih omrežjih in portalih ogledalo več milijonov košarkarskih navdušencev iz celega sveta, Američani pa so bili soglasni: Pridite še večkrat!

V novem podkastu smo zato pod drobnogled vzeli zgodovinsko tekmo ter podrobno analizirali trenutno situacijo v obeh moštvih. Dallas “tanka” za čim višji izbor na naboru, Miami pa se v okleščeni izvedbi krčevito bori za končnico. V obeh moštvih sta v glavnih vlogah oba Slovenca, ki si ju verjetno velika večina slovenskih športnih navdušencev želi videti v istem moštvu. Kakšne so realne možnosti, da se to pripeti naslednjo sezono? Ali bodo v Dallasu ustvarili evropsko “super-moštvo” z Dončićem, Dragićem, Porzingisom in Vučevićem? NCAA super-senzacija Zion Willimson v Dallasu? Vse to in še več v novi epizodi podkasta. Prijazno vabljeni k poslušanju.

Podcast najdete tudi na:

https://player.fm/series/sportinfo-podcast
https://itunes.apple.com/si/podcast/sportinfo-podcast/id1275454286?mt=2

Leave a Response