KošarkaPodkasti

Napovedi za NBA sezono 2019-20! DONČIĆ in DALLAS, DRAGIĆ in MIAMI, ČANČAR in DENVER!

Podkast o ozadju vseh poletnih premikov v klubih slovenskih NBA igralcev in napovedi za novo sezono!

V novem podkastu smo spregovorili o pestrem poletju slovenskih NBA igralcev in njihovih pričakovanjih pred novo sezono. Spregovorili smo tudi o ozadju misteriozne menjave med Miamijem in Dallasom. Vsi mediji so poročali, da bosta Dončić in Dragić zopet združila moči. V podkastu boste izvedeli kaj se je pravzaprav zgodilo in zakaj Dragić ostaja v Miamiju. Kako bo zgledala postava Dallasa in kakšne možnosti imajo za naskok na končnico. Kako bosta skupaj igrala Kristaps Porzingis in Luka Dončić ter kje kotirata med najboljšimi dvojci lige. Ali bo Luka naslednjo sezono nastopil na All-star tekmi?

Vse to in še več v novem podkastu, kjer smo spregovorili tudi o pričakovanjih v Miamiju po prihodu Jimmyja Butlerja ter prihodnosti Gorana Dragića na jugu Floride. Kakšna bo njegova vloga v moštvu naslednjo sezono in kako verjetno je, da bo med sezono zamenjan. Ali je Dallas še vedno opcija za menjavo? Tudi o tem več v podkastu, kjer smo na koncu spregovorili še o Vlatku Čančarju ter možnostih, da se prebije v redno rotacijo Denver Nuggetsov. Bo Čančar morda zaigral celo v končnici in kakšna bo njegova minutaža? Vse to in še mnogo več. Prijazno vabljeni k poslušanju.

SPORED:

  • – do 15:15 – Uvod in težave s facebook stranjo NBA Slovenija
  • 15:15 do 59:30 – Luka Dončić in Dallas Mavericks
  • 59:30 do 01:09:00 – Goran Dragić in Miami Heat
  • 01:09:00 – Vlatko Čančar in Denver Nuggets

P.S. S tem, ko smo izgubili našo stran NBA Slovenija, smo na žalost izgubili tudi glavno platformo, preko katere so dostopali do našega podkasta, zato bi bili hvaležni, če nam pomagate s tem, da podkast delite na svojih družabnih profilih in prijatelje povabite, da se nanj naročijo.

Podcast najdete tudi na:
https://player.fm/series/sportinfo-podcast
https://itunes.apple.com/si/podcast/sportinfo-podcast/id1275454286?mt=2