KošarkaPodaljšekPodkasti

LeBRON proti LUKI! Podkast o TEKMI na kateri je cela AMERIKA zvedela kdo je LUKA DONČIČ!

Če so se po ‘rookie’ sezoni Luke Dončića še našli dvomljivci, ki so trdili, da bo v njegovi drugi sezoni povsem drugače, saj bodo sedaj obrambe bolje pripravljene nanj, je tekma proti Lakersom, LeBronu in AD-ju poskrbela, da teh dvomljivcev sedaj ne bo več.

Epski dvoboj med Luko in njegovim idolom še vedno odmeva, vi pa lahko v našem podkastu slišite zakaj je temu tako. Luka je bil tokrat tako dober, da mu je LeBron po dvoboju namenil izjemen kompliment, ki ga prav tako lahko slišite v podkastu, kjer smo spregovorili tudi o začetku Dallasove in Dončićeve sezone ter analizirali vse dobre in slabe plati igre kluba in njegovega glavnega igralca

Slednjih, torej slabih plati, pa pri Luki zaenkrat ni veliko, oziroma skoraj nič, saj se njegovo ime že pojavlja med tihimi MVP kandidati. Teh je zaenkrat več pri Porzingisu, zato smo nekaj besed namenili tudi pričakovanim težavam latvijskega orjaka po dolgi rehabilitaciji poškodovanega kolena. Nekaj besed smo namenili tudi naslednjim nasprotnikom Dončićevih Mavericksov. Prijazno vabljeni k poslušanju.

Vabljeni tudi na naš reddit NBA Slovenija, kamor smo se preselili s facebooka.