Skip to main content

Search Modal

Main Area

Main

To MORATE slišati! Znani ameriški novinar v FANTASTIČNEM pogovoru z GORANOM DRAGIĆEM

“Če sem povsem iskren sploh nisem vedel, če bom lahko igral (na EuroBasketu). V glavi sem bil čisto z**ban.”

Tri dni pred prvenstvom je bil selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov zelo zaskrbljen. Njegov najboljši igralec in vodja je bil emocionalno povsem razvrvan, saj je tik pred začetkom zgodovinskega turnirja po dolgem boju z boleznijo izgubil svojega dedka in na skrivaj odpotoval na pogreb v Bosno. Prvenstvo je nato igral tudi zanj.

To je le ena od mnogih zgodb Gorana Dragića, ki jih je ta razkril v iskrenem, skoraj uro dolgem pogovoru z enim od najbolj cenjenih košarkarskih poročevalcev, ESPN-ovim Zachom Lowom. Ljubitelji NBA košarke Lowa seveda zelo dobro poznajo, saj njegovi prispevki in intervjuji po pravilu sodijo med “nujno čtivo”. V to kategorijo nedvomno sodi tudi pogovor, ki ga je v Miamiju včeraj posnel z Goranom Dragićem.

Lowe je z Dragićem spregovoril o njegovih začetkih v NBA ligi ter kako ga je v “rookie” sezoni neusmiljeno mučil Shaquille O’Neal. Od NBA lige pa vse do reprezentance in evropskega prvenstva. Od Steva Nasha do Dražena Petrovića. V pogovoru boste izvedeli celo kopico stvari, ki jih verjetno še niste vedeli. Zakaj ga je na finalni tekmi masiral Edo Murić? Zakaj je edini Evropejec v NBA ligi, ki ne simulira? Kako se je pobotal z generalnim direktorjem Phoenixa? Ali si želi nastopiti na All-Star tekmi? Vse to in še mnogo več boste lahko slišali v zanimivem pogovoru, ki ga ne smete zamuditi. Najdete ga lahko na spodnji povezavi.