PODCAST: Dominacija favoritov v končnici, najboljše peterke lige in LeBron James v lovu na Michaela Jordana

22. Maj 2017 - 19:10 -- Matej Petek
Spored: končnica lige NBA (3:30), najboljše peterke (33:50), LeBron v lovu na Jordana (52:42)

V ligi NBA odštevamo dneve do neizbežnega srečanja Cavaliersov in Warriorsov v velikem finalu lige NBA. Zato smo v tokratni epizodi Sportinfo NBA podcasta, pod drobnogled vzeli potek letošnje končnice, ki si jo zagotovo ne bomo zapomnili po razburljivih in negotovih srečanjih, temveč po dominaciji dveh velikih favoritov, ki pričakovano meljeta vso konkurenco.

Nato smo nekaj časa posvetili še najboljšim peterkam lige NBA, ki so jih razglasili ta teden. Gre za priznanje, ki bo po novem odločalo tudi o višini pogodb nekaterih igralcev, zato bo sedaj imelo še večjo veljavo. Paula Georga bo naprimer letošnji izostanek lahko stal skoraj 70 milijonov zelencev. Ali so na koga pozabili? Kdo si ni zaslužil mesta med 15 najboljšimi igralci lige?

Za konec pa smo drznili še v osje gnezdo debate o največjemu vseh časov. Nobena skrivnost ni da LeBron James želi s prestola nesporno najboljšega košarkarja vseh časov izriniti Michaela Jordana. Če se je ta debata pred časom zdela že dokončno zaključena, pa brilijantne predstave Jamesa v še eni končnici, kjer ne kaže prav nobenih znakov staranja, zopet odpirajo vprašanja, s katerimi prosti čas preganjajajo ljubitelji košarke po celem svetu. Zato smo tudi mi podrezali v žerjavico in se vprašali ali LeBron še lahko doseže dovolj, da na večni lestvici najboljših prehiti “največjega.”

Vse to in še več v novi epizodi podcasta. Prijazno vabljeni k poslušanju.

YOUTUBE VERZIJA PODCASTA

 

SOUNDCLOUD VERZIJA PODCASTA

Kategorija: 
Za komentiranje na strani se NI potrebno prijaviti.