Novo NBA super-moštvo v Miamiju?

11. Junij 2017 - 22:05 -- Matej Petek

Danes smo že poročali o poletnih potezah moštva Miami Heat, ki si želi v svoje vrste zvabiti Miloša Teodosića. V zadnjih dneh pa med številnimi govoricami o morebitnih poletnih prestopih, največ pozornosti zbujajo govorice o novem super-moštvu, ki si ga želijo sestaviti v Miamiju.

Med imeni, ki se omenjata najbolj pogosto, sta se namreč znašla Paul George in Gordon Hayward. Oba igralca in prijatelja naj bi po poročanjih različnih virov, v zakulisju že izrazila željo, da skupaj zaigrata v Miamiju. George (ygtrece) je na instagramu celo všečkal komentar, ki ga je vabil v Miami (slika spodaj). Zvezdnik Indiane je namreč že namignil, da naslednje poletje verjetno ne bo podaljšal pogodbo z matičnim moštvom, zato obstaja precejšnja možnost, da bo dotični igralec zamenjan, saj bo v tem primeru Indiana zanj tudi nekaj iztržila. Gordon Hayward pa bo poleti prost igralec, ki bo na trgu predvidoma iskal pogodbo v višini 30 milijonov dolarjev na leto.

Seveda bi prihod Haywarda in Georga dodobra premešal postavo Vročice, nedotakljiva pa naj bi bila le Goran Dragić in Hassan Whiteside. Večina ostalih igralcev bi v tem primeru morala poiskati nove sredine. Precej slabša oz. skorajda neobstoječa bi bila tudi njihova klop. Toda peterka v kateri bi skupaj igrali Dragić, Hayward, George in Whiteside bi nedvomno sodila med najboljše v ligi. Za peterkami Golden Stata in Clevelanda morda celo najboljša. Ali lahko premeteni Riley pred upokojitvijo orkestrira še en mega-prestopni rok?

Kategorija: 
Za komentiranje na strani se NI potrebno prijaviti.