Skip to main content

Search Modal

Main Area

Main

Goran Dragić je Anthonyja Randolpha prepričal, da zaigra za Slovenijo

Goran Dragić je Anthonyja Randolpha prepričal, da zaigra za Slovenijo

Po zgodovinskem naslovu prvaka še vedno na dan prihajajo zanimive podrobnosti te izjemne športne pravljice. Enega izmed bolj zanimivih detajlov pa je izdal ravno Anthony Randolph, ki je na slavnostnem sprejemu v Ljubljani povsem mimogrede omenil, da se je odločil zaigrati za slovensko reprezentanco po obisku Gorana Dragića in Raša Nesterovića v Madridu, kjer sta mu podrobno predstavila projekt “medalja”.

Slovenski kapetan torej na tem prvenstvu ni bil samo naš glavni igralec, motivator, mentor in vodja, Dragić je pravzaprav na nek način opravil tudi delo športnega direktorja in pomagal sestaviti najbolj uspešno moštvo v zgodovini Slovenije. Če želiš nekaj narediti dobro, moraš to narediti sam, je očitno moto Gorana Dragića, ki je že v Španiji Randolphu dejal, da lahko Slovenija z njim naredi odmeven rezultat, kar se je na koncu izkazalo za naravnost preroško resnico. Izjemno!

To pa obenem tudi dobro pojasnjuje psihično in fizično izčrpanost kapetana, ki je za ta naslov dal vse kar je zmogel. Jutri ga pa v Miamiju že čaka test fizične pripravljenosti. Novim bitkam naproti torej kapetan.