Skip to main content

Search Modal

Main Area

Main

BOSTON in CLEVELAND - KYRIE IRVING in ISAIAH THOMAS

Poletje velikih prestopov in menjav, se je kot kaže končalo z največjo. Kyrie Irving, ki je od lastnika Clevelanda zahteval menjavo, se seli v Boston, kjer bo združil moči z Gordonom Haywardom, Alom Horfordom, Jaylenom Brownom, Jasonom Tatumom in drugimi. V nasprotno smer pa se selijo Isaiah Thomas, Jae Crowder, novinec Ante Žižić ter izjemno cenjeni izbor Netsov na naslednjem naboru, ki bi se lahko naslednje poletje spremenil v Luko Dončića.

Moštvi, ki bosta po vsej verjetnosti krojili sam vrh vzhodne konference, sta torej izpeljali najbolj odmevno menjavo tega poletja, Boston pa je za Irvinga plačal ceno, ki je ni želel plačati za Paula Georga ali Jimmyja Butlerja.

To bo seveda tudi tema novega NBA podkasta, v katerem smo pod drobnogled vzeli mega-trejd, ki bo odmeval še zelo dolgo. Menjavo smo podrobno obdelali iz vseh aspektov ter se zazrli v prihodnost obeh moštev. Seveda se nismo mogli ogniti tudi zadnjemu zapletu, saj Cleveland zaradi dvomljivega zdravstvenega stanja Isaiaha Thomasa, še ni dokočno potrdil menjave.

Še več o vsem tem pa v podkastu. Prijazno vabljeni k poslušanju.