Skip to main content

Search Modal

Main Area

Main

Bo Goran Dragić nocoj potrdil vstopnico za letošnji All-Star?

V zadnjih 25 letih je prav vsako moštvo vzhodne konference, ki je ob času glasovanja zasedalo eno izmed prvih 4 mest, imelo svojega predstavnika na All-Star tekmovanju. Ker Miami tudi po sinočnjem porazu proti Brooklynu še zaseda 4. mesto so možnosti Gorana Dragića torej odlične, saj so mnogi od teh igralcev v preteklosti imeli slabšo statistiko. Ker morajo trenerji svoje glasove oddati do ponedeljka, bo Dragić (skoraj) zagotovo nastopil na tekmi vseh zvezd, če Miami danes ponoči zmaga na gostovanju v Charlotti.

Kapetan Miamija in zlate slovenske reprezentance bi lahko z dobro igro in zmago na nocojšnji tekmi proti Hornetsom pravzaprav že potrdil vstopnico za letošnji All-Star v Los Angelesu, toda stvari niso tako preproste. Washington, ki trenutno zaseda 5. mesto na vzhodu, bi namreč v primeru poraza lahko prehitel Miami. V tem primeru pa bi All-Star vstopnica verjetno pripadla Johnu Wallu ali Bradleyu Bealu, morda pa celo obema.

Dragić je že pred časom izjavil, da se v času All-Star tekmovanja predvsem veseli dodatnega počitka po napornem poletju in prvem delu sezone, v katerem mu niso prizanesle poškodbe. Toda obenem je dodal, da bi mu bil nastop na tekmi “vseh zvezd” seveda v veliko čast. Z morebitnim nastopom bi se pridružil bratoma Gasol, Tonyju acheter du cialis en ligne Parkerju, Dirku Nowitzkemu, Peji Stojakoviću, Giannisu Antetokounmpu in Detlefu Schrempfu, kot edinim Evropejcem, ki so si v svoji karieri prislužili All-Star in All-NBA naziv.